KAROSERIJA

Celokupna grafika delova karoserije: Ova kategorija obuhvata sve delove karoserije vozila, uključujući poklopce, haube, branike, blatobrane i druge delove koji čine spoljni izgled vozila.

Delovi karoserije/blatobran/branik

To su komponente karoserije koje pružaju zaštitu i estetski izgled vozila. Blatobrani se nalaze iznad točkova, dok su branici postavljeni napred i nazad vozila.

Dodatni far/pojedinačni delovi dodatnog fara

Ovo su dodatne svetlosne komponente koje se mogu dodati na vozilo radi poboljšanja osvetljenja ili estetike. To mogu biti dodatni farovi, svetla za maglu ili drugi dodaci svetlosnog sistema.

Gasni amortizeri

Gasni amortizeri su deo sistema oslanjanja vozila koji apsorbuje udarce i vibracije sa puta kako bi se osigurala udobna vožnja i stabilnost vozila.

Glavni far/pojedinačni delovi glavnog fara

Glavni farovi su osnovni izvori svetla vozila koji obezbeđuju osvetljenje puta tokom noći i u uslovima slabije vidljivosti. Pojedinačni delovi mogu uključivati sijalice, reflektore ili druge komponente svetlosnog sistema.

Poklopci/haube/vrata/klizni krov/pokretni krov

Ovi delovi čine spoljni omotač vozila. Poklopci, haube i vrata su statični delovi, dok su klizni i pokretni krovovi mehanički sistemi koji omogućavaju otvaranje ili pomeranje krova vozila.

Rezervoar za gorivo/pojedinačni delovi rezervoara za gorivo

Rezervoar za gorivo je posuda koja skladišti gorivo potrebno za vožnju vozila. Pojedinačni delovi mogu uključivati poklopac rezervoara, creva za punjenje i druge komponente povezane sa sistemom goriva.

Zadnja strana vozila

To su delovi karoserije koji se nalaze na zadnjem delu vozila, uključujući zadnji branik, stop svetla, registarske tablice i ostale komponente.

Zastakljenje/ogledala (retrovizori)

Ovo obuhvata staklene površine vozila, uključujući prozore, vetrobransko staklo i bočna stakla, kao i retrovizore koji omogućavaju vozaču preglednost okoline vozila.

Imate pitanje?

Kontakt podaci

info@mirado.ba

Odgovaramo u toku radnog vremena !

Imate pitanje? Pozovite nas

Broj telefona 035 / 252 – 248

Radno vrijeme

Pon – Petak 08 : 00 – 18  :00 h

Subota 08 : 00 – 17: 00 h

Nedjelja 09 : 00 – 14 : 00 h

Zapratite nas na našim Socijalnim mrežama

Copyright © 2024 MIRADO d.o.o.