Kvačilo / priključni dijelovi kvačila

Aktiviranje kvacila

Postupak koji omogućava povezivanje ili odvajanje motora od prijenosnog sustava. To se obično postiže pritiskom na pedalu kvačila, što aktivira hidraulički ili mehanički sustav za rad kvačila.

Isključni ležaj kvačila / centralni pomoćni cilindar

Ležaj koji omogućuje odvajanje kvačila kada se pritisne pedala kvačila. Centralni pomoćni cilindar je hidraulički cilindar koji pruža hidraulički tlak za aktiviranje isključnog ležaja.

Komplet dodatne opreme spojnice

Set dodatne opreme koji može uključivati razne dijelove poput opruga, vodilica, čepova i drugih komponenti koje podržavaju i osiguravaju glatko funkcioniranje spojnice.

Komplet kvačila

Set koji uključuje sve potrebne dijelove za zamjenu ili instalaciju novog kvačila. To uključuje kvačilnu ploču, kvačilni disk, isključni ležaj, centralni pomoćni cilindar i ostale potrebne komponente.

Lamela kvačila

Glavni dio kvačila koji se sastoji od trenjačkih ploča ili lamela. Lamela se stisne između kvačilne ploče i zamašnjaka kako bi se prenio obrtni moment s motora na prijenosni sustav.

Pločasti zamajac

Zamajac s pločastim oblikom koji se koristi za uravnoteženje i ublažavanje vibracija motora. Pomaže u glatkom pokretanju vozila i smanjenju trošenja kvačila.

Potisna ploča kvačila

Ploča koja pritišće kvačilnu ploču i omogućuje spajanje ili odvajanje kvačila. Potisna ploča se obično pokreće hidrauličkim tlakom ili mehaničkim polugama.

Tečnost za hidrauliku

Hidraulička tečnost koja se koristi u hidrauličkom sistemu za aktiviranje kvačila. Pruža hidraulički pritisak potreban za pravilno funkcionisanje kvačila.

Zaptivke / kompleti zaptivki

Gumene ili metalne brtve koje se koriste za brtvljenje spojeva i sprječavanje curenja tečnost ili plinova. Kompleti zaptivki uključuju različite veličine i oblike zaptivki potrebnih za određeni sistem ili sklop.

Imate pitanje?

Kontakt podaci

info@mirado.ba

Odgovaramo u toku radnog vremena !

Imate pitanje? Pozovite nas

Broj telefona 035 / 252 – 248

Radno vrijeme

Pon – Petak 08 : 00 – 18  :00 h

Subota 08 : 00 – 17: 00 h

Nedjelja 09 : 00 – 14 : 00 h

Zapratite nas na našim Socijalnim mrežama

Copyright © 2024 MIRADO d.o.o.