VJEŠANJE OSOVINE / GLAVČINA TOČKOVA / TOČKOVI

Glavčina točka / Uležištenje glavčine točka

Glavčina točka je komponenta koja omogućuje rotaciju točka oko osovine. Uležištenje glavčine točka je prostor u koji se glavčina postavlja radi osiguranja glatke rotacije točka.

Nosač osovine / Tijelo osovine / Uležištenje osovine

Nosač osovine je dio koji drži osovinu na mjestu i omogućuje joj rotaciju. Tijelo osovine je cijev ili šipka koja povezuje točkove na istoj osi. Uležištenje osovine osigurava stabilnost i glatko kretanje osovine.

Pričvršćenje / Uležištenje amortizera

Pričvršćenje amortizera je sustav koji drži amortizer na mjestu i omogućuje mu apsorpciju udaraca i vibracija. Uležištenje amortizera osigurava stabilnost i sigurnost vožnje.

Proširenje razmaka točkova

Proširenje razmaka točkova je postupak koji povećava razmak između točkova vozila. To se može izvesti radi postavljanja većih točkova ili zbog specifičnih zahtjeva performansi ili izgleda vozila.

Rukavac točka / Set za popravku

Rukavac točka je komponenta koja omogućuje rotaciju točka oko osi. Set za popravku uključuje alate i dijelove potrebne za popravak i održavanje točka.

Specijalni alati za vješanje osovine / Vođicu točka / Točkove

Specijalni alati su posebno dizajnirani alati koji se koriste za vješanje osovine i vođenje točkova. Vođica točka je komponenta koja osigurava pravilno poravnanje točkova.

Spona / Uležištenje spone

Spona je komponenta koja povezuje različite dijelove ovjesa. Uležištenje spone osigurava stabilnost i funkcionalnost ovjesa.

Stabilizator / Delovi za pričvršćenje stabilizatora

Stabilizator je komponenta koja smanjuje naginjanje vozila u zavojima. Delovi za pricvrscenje stabilizatora osiguravaju stabilno pričvršćivanje stabilizatora na vozilo.

Stubovi (podupiraci) / Sipke

Stubovi su dijelovi koji podržavaju težinu vozila i prenose je na cestu. Sipke su šipke koje se koriste za podršku ili povezivanje različitih dijelova vozila.

Imate pitanje?

Kontakt podaci

info@mirado.ba

Odgovaramo u toku radnog vremena !

Imate pitanje? Pozovite nas

Broj telefona 035 / 252 – 248

Radno vrijeme

Pon – Petak 08 : 00 – 18  :00 h

Subota 08 : 00 – 17: 00 h

Nedjelja 09 : 00 – 14 : 00 h

Zapratite nas na našim Socijalnim mrežama

Copyright © 2024 MIRADO d.o.o.