KLIMA UREĐAJ

Isparivač

Isparivač je deo klima sistema koji se nalazi unutar kabine vozila. On prima toplotu iz vazduha unutar kabine i koristi rashladno sredstvo (obično freon) da bi se ohladio vazduh koji cirkuliše kroz sistem.

Kompresor/pojedinačni delovi

Kompresor je srce klima sistema. On komprimuje rashladno sredstvo i pumpa ga kroz sistem kako bi se ohladila kabina. Pojedinačni delovi kompresora uključuju magnetnu spojnicu, zaptivke i klipove.

Kondenzator

Kondenzator je deo klima sistema koji se nalazi u prednjem delu vozila. On prima toplotu koju je isparivač uzeo iz kabine i prenosi je napolje, omogućavajući rashladnom sredstvu da ponovo postane tečno.

Senzori

Senzori se koriste za merenje temperature, pritiska i vlažnosti vazduha unutar kabine i van vozila. Ovi podaci se koriste za automatsko podešavanje rada klima sistema.

Set za popravku

Setovi za popravku sadrže različite delove i alate potrebne za servisiranje i održavanje klima sistema, kao i za popravke eventualnih kvarova.

Susač

Susač je deo klima sistema koji uklanja vlagu iz rashladnog sredstva kako bi se sprečilo stvaranje leda i kondenzacije unutar sistema.

Ventili

Ventili se koriste za kontrolu protoka rashladnog sredstva kroz sistem. Oni otvaraju i zatvaraju puteve kako bi omogućili optimalno hlađenje i grejanje kabine vozila.

Imate pitanje?

Kontakt podaci

info@mirado.ba

Odgovaramo u toku radnog vremena !

Imate pitanje? Pozovite nas

Broj telefona 035 / 252 – 248

Radno vrijeme

Pon – Petak 08 : 00 – 18  :00 h

Subota 08 : 00 – 17: 00 h

Nedjelja 09 : 00 – 14 : 00 h

Zapratite nas na našim Socijalnim mrežama

Copyright © 2024 MIRADO d.o.o.