SISTEM UPRAVLJANJA

Ekspanzioni sud za ulje za hidrauliku

Ekspanzioni sud je rezervoar ili spremnik koji se koristi u hidrauličkim sistemima kako bi se kompenzirale promjene volumena tečnosti uslijed promjena temperature ili tlaka.

Filter uredjaja za upravljanje

Filteri se koriste u hidrauličkim sistemima za uklanjanje nečistoća i čestica iz hidraulične tečnosti kako bi se osigurala dugotrajnost i pouzdanost sistema.

ULJE

Ovaj pojam se odnosi na hidraulično ulje koje se koristi u hidrauličkim sistemima vozila radi podmazivanja i prenosa snage.

Prenosni elementi upravljanja

To su različiti dijelovi i mehanizmi koji omogućuju prenos pokreta i snage između upravljača i kotača, kao što su letvice, sajle, zupčasti remeni itd.

Ručice/sajle

Ovi dijelovi se koriste u mehaničkim upravljačkim sistemima vozila za prenos pokreta između upravljača i drugih komponenti sistema, kao što su ručice za upravljanje ili sajle za promjenu smjera kretanja.

Spone upravljača/pojedinačni dijelovi za spone upravljača

Spone upravljača su komponente koje povezuju upravljač sa kotačima i omogućuju upravljanje vozilom. To mogu biti različite spojnice, zglobovi ili stabilizatori.

Steering Angle Sensor

Ovo je senzor koji mjeri kut nagiba upravljača i koristi se u elektronskim upravljačkim sistemima vozila za kontrolu stabilnosti i drugih funkcija.

Upravljački mehanizam/pumpa upravljačkog mehanizma

Ovo su komponente koje generiraju hidraulični pritisak i omogućuju upravljanje vozilom, kao što su servo pumpa, cilindri za upravljanje i drugi

Vješanje upravljača

To su komponente sistema vešanja koje podržavaju upravljački mehanizam i omogućuju mu slobodno kretanje.

Volan/komponente volana

Volan je komponenta koja se koristi za upravljanje vozilom, a komponente volana mogu uključivati različite dijelove kao što su osovina volana, zupčanici, senzori itd.

Imate pitanje?

Kontakt podaci

info@mirado.ba

Odgovaramo u toku radnog vremena !

Imate pitanje? Pozovite nas

Broj telefona 035 / 252 – 248

Radno vrijeme

Pon – Petak 08 : 00 – 18  :00 h

Subota 08 : 00 – 17: 00 h

Nedjelja 09 : 00 – 14 : 00 h

Zapratite nas na našim Socijalnim mrežama

Copyright © 2024 MIRADO d.o.o.